4.2- Ogrevalna tehnika


Seltron d.o.o.


Nazaj

Ogrevalna tehnika

Članki

Nasveti strokovnjaka


Celovita rešitev za oddaljen nadzor ogrevanja z oljnimi kotli SELTRON HB in HC

SeltronHome okolje skupaj s komunikacijskim vmesnikom GWD2 in z aplikacijama CLAUSIUS in KELVIN, stranki omogoča udobno upravljanje ogrevanja in nadzor nad stroški, serviserjem in monterjem pa učinkovito podporo in konfiguracijo ogrevalnega sistema.

Preberi več >>


Zakaj toplotna črpalka SELTRON SAN spada med najučinkovitejše toplotne črpalke na trgu?

Toplotna črpalka SELTRON SAN je po novem opremljena z unikatnim patentiranim kapilarnim izmenjevalcem (kondenzatorjem), ki je nameščen na zunanji strani zalogovnika tople vode in ima bistveno večjo stično površino z zalogovnikom, kar se odraža v še višji učinkovitosti delovanja toplotne črpalke kot do sedaj.

Preberi več>>


Komfortno in učinkovito ogrevanje z oljnim kotlom brez skrbi za prihodnost

Ogrevanje s kurilnim oljem ima še vedno pomembno mesto med energenti in je še vedno eden od bolj razširjenih načinov ogrevanja stavb in sanitarne vode v Sloveniji. Dejstvo je, da je kurilno olje idealna rešitev za vse, ki želijo zanesljiv, učinkovit vir ogrevanja z maksimalno stopnjo udobja.

Preberi več >>


Pravilna montaža energetsko učinkovite obtočne črpalke

Obtočne črpalke v ogrevalnih sistemih se uporabljajo za prečrpavanje tekočine. Konstruirane so predvsem za prečrpavanje tekočin, ki so redke, čiste, neagresivne in neeksplozivne, brez delcev, vlaken in mineralov.

Preberi več >>


Zakaj sanitarno vodo ogrevati s toplotno črpalko SELTRON SAN?

Poleg ogrevanja objekta predstavlja segrevanje sanitarne vode drugi največji strošek v družinskem proračunu. Danes je postalo že skoraj samoumevno, da za segrevanje sanitarne vode uporabimo toplotno črpalko.

Preberi več >>

Made with ❤ with Elementor


Facebook


Twitter


Google-plus


Pinterest